Incompany – oprichters, CEO’s en teams optimaal afgestemd opleiden Startup Academy.

Incompany – oprichters, CEO’s en teams optimaal afgestemd opleiden.

Iedere opleiding en training kan ook specifiek voor jouw organisatie en jouw teams worden ontworpen en georganiseerd op de door jou gewenste locatie en wanneer je maar wilt.

Op deze manier kan je snel, efficiënt en resultaatgericht jezelf, je collega’s en je medewerkers naar hetzelfde kennisniveau opleiden. Incompany opleidingen van de Kan het Vliegen Startup Academy (KSA) komen tot stand na een optimale afstemming tussen jou, jouw organisatie en specialisten uit ons netwerk waarbij de bestaande opleidingsbehoefte vertrekpunt is.

En daarnaast kan er op basis van iedere opleidingsbehoefte een maatwerkopleiding worden samengesteld op basis van de leerdoelen, de doelgroep en het beschikbare budget (zie hier een overzicht van verschillende soorten opleidingen op maat). Waarbij de ervaring van Tony met het ontwerpen en invoeren van e-learning op grote schaal (eSkills) sinds 1982 optimaal wordt ingezet.

Wil je meer weten over hoe  Tony en de andere ervaren trainers en docenten jou, je collega’s en je teamleden  snel up-to-date kunnen brengen op het gebied van de verschillende onderwerpen en thema’s die in ‘Kan het vliegen?’ aan de orde komen in de verschillende hoofdstukken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door hieronder je vraag te stellen.

[contact-form-7 id=”2021″ title=”Kan het vliegen? Startup Academy”]