[CLINIC] ‘Startups en scale-ups in de praktijk’ bij Beeckestijn op 29 september.

[CLINIC]: ‘Startups en scale-ups in de praktijk’ op 29 september bij Beeckestijn Business School.

Op 29 september geef ik een clinic bij Beeckestijn business school over een aantal marketing thema’s uit ‘Kan het vliegen? Van idee tot succesvolle startup’ en over lessons learned rond Fintech-bedrijven uit M.I.T.

Top om deze clinic bij Beeckesteijn te kunnen geven. De business school waar ik zelf een aantal jaren geleden Customer Experience Management en multi-channel management heb gevolgd.

Centrale thema in de clinic: ‘Welke rol spelen marketing en customer experience bij succesvolle innovatieve startups en scale-ups?’.

Deze clinic behandelt praktische inzichten op basis van 20 jaar ervaring van de spreker. Tony heeft voor zijn laatste boek succesvolle oprichters van startups, CEO’s van scale-ups en succesvolle investeerders geïnterviewd. Hij heeft deze mensen o.a. geïnterviewd over hoe marketing en klantervaring succesvol kunnen worden toegepast in innovatieve businessmodellen.

De volgende thema’s zullen daarbij aan de orde komen:

  • Wat zijn karakteristieken van succesvolle startups en scale-ups?
  • Wat is het verschil tussen tussen corporate startups en nieuwkomers?
  • Wat zijn innovatieve business modellen rond customer experience: lessons from M.I.T.?
  • Welke rol speelt marketing voor startups en scale-ups per fase van idee tot succesvolle startup en scale-up?
  • Conclusies & tips.

​Laat je inspireren door de voorbeelden van bekende en minder bekende startups en scale-ups op basis van de ervaringen van de auteur met verschillende typen startups en scale-ups zelf en van een groot aantal succesvolle oprichters van startups en scale-ups en van succesvolle corporate en private investors.

Dus geef je nu hier op: klik hier.

En over online marketing gesproken, vergeet me niet te volgen op Facebook, Twitter (@tonydebree en @ideetotstartup, speciaal voor ‘Kan het vliegen?’), Instagram (‘kanhetvliegen’) Pinterest en Linkedin voor nieuws, speciale aanbiedingen, coupons en nog veel meer. En op YouTube natuurlijk hier.

Tot snel,

Tony de Bree
Mobiel: 06-34387806
E-mail: tony.de.breeATgmail.com.