Wat is de ‘Kan het vliegen? Startup Academy’? door Tony de Bree.

Wat is de ‘Kan het vliegen? Startup Academy?’

Samen met een aantal betrouwbare partners gaan we onder het label van de ‘Kan het vliegen? Startup Academy (KSA)’ vanaf Q4 2017 verschillende soorten innovatieve opleidings-, trainings- en coachingsactiviteiten op maat verzorgen.

Doelgroepen.

We werken nauw samen met een kleine groep mensen uit de praktijk om jou als oprichter van een startup, CEO van scale-ups en de verschillende teams te helpen om succesvol van de grond te komen en in de lucht blijven!

Doel van de opleidingen, trainingen en andere leeractiviteiten.

Alle groepsgewijze en individuele leeractiviteiten hebben echter hetzelfde doel: om je als (online) starter, als oprichter, CEO en investeerder in startups en scale-ups zo snel mogelijk  met een optimale mix van verschillende leervormen te helpen een succesvolle ondernemer te worden.

‘Kan het vliegen? en ‘Geld verdienen met jezelf’ als basis.

Daarbij wordt ‘Kan het vliegen? Van idee tot succesvolle startup’ inclusief al het ontwikkelde lesmateriaal als uitgangspunt gebruikt (klik hier voor de inhoudsopgave) in combinatie met oefeningen uit ‘Geld verdienen met jezelf’, het populaire ‘how to’ boek van Tony voor ZZP’ers, boventalligen en andere zelfstandige ondernemers (klik hier als je een aantal reviews van dat boek wilt zien).

Een exemplaar van ‘Kan het vliegen?’ inclusief de 12 gratis e-books over o.a. digital marketing, video marketing en social media marketing (zie hier) maakt standaard onderdeel uit van iedere groepsgewijze en individuele leeractiviteit. Bij een aantal modules krijg je ook een gratis exemplaar van ‘Geld verdienen met jezel’ zodat je zelf zo snel mogelijk aan de slag kunt.

We kennen verschillende soorten opleidingen op maat zoals je hier kunt lezen.

Kom nu in actie.

Als je hier meer over wilt weten en als je in aanmerking wilt komen voor de Early Bird kortingen en coupons, email ons dan direct hieronder:

[contact-form-7 id=”2021″ title=”Kan het vliegen? Startup Academy”]

P.s. Vergeet ons niet te volgen op Facebook, Twitter (@tonydebree en @ideetotstartup, speciaal voor ‘Kan het vliegen?’), Instagram (‘kanhetvliegen’) Pinterest en Linkedin voor nieuws, speciale aanbiedingen, coupons en nog veel meer. En op YouTube natuurlijk hier.