Tony de Bree, auteur van ‘Kan het vliegen? Van idee tot succesvolle startup’.

Wie is Tony de Bree?

Dr. Tony de Bree EEP MBA was als ex-bankier o.a. medeverantwoordelijk voor het beoordelen van dotcom-ondernemers, startups  en scale-ups, voor corporate business, Internet en ICT-strategie en voor grootschalige digitale transformatieprojecten binnen en buiten de financiele sector waaronder mergers & acquisitions.

Online ondernemer sinds 2001.

Hij is zelf succesvol online ondernemer sinds 2001 als onderdeel van zijn ‘plan b’ naast zijn vaste baan bij ABN Amro tot eind 2011. Hij is zelfstandig ondernemer sinds 2012 en is een veel gevraagde spreker over de toekomst van managene organiseren en samenwerken, digitale transformatie en trends en hij adviseert, traint en coacht corporates, (ex-) senior-managers, startups en scale-ups binnen en buiten Fintech en Regtech over digitale transformatie, digitale verdienmodellen en digitale strategie.

Permanente educatie.

Hij besteedt 2-3 uur per dag aan permanente educatie via e-learning en zelfstudie. Hij heeft een EEP MBA, is gepromoveerd in de bedrijfskunde op digitale transformatie van grote financiele organisaties, behaalde zijn diploma ‘Customer Experience Management en Multi-Channel Management’, hij is MIT Certified Fintech-professional (2016),  gecertificeerd ICT commissaris (2017) bij startups en scaleups en o.a. jurylid voor de Dutch Fintech Awards.

Blogger, vlogger en serieel schrijver.

Hij is de auteur van een aantal boeken waaronder ‘Dagboek van een bankier’ over zijn 26 jaar bij ABN Amro, Dinosaurier of krokodil. de toekomst van managen, organiseren en samenwerken en ‘Geld verdienen met jezelf.  Begin voor jezelf, doe waar je goed in bent en bepaal je eigen toekomst’ voor mensen die boventallig worden, ZZP’ers, starters en online starters. Naast zijn laatste boek ‘Kan het vliegen? Van idee tot succesvolle startup’, in meer dan 50 boekwinkels en overal online te koop vanaf 19 april 2017 waaronder op Managementboek.nl.

Tony op sociale media.

Een van de belangrijkste criteria voor succes is ‘timing’ en een andere is ‘snelheid’. Dus volg Tony op Twitter via @tonydebree en vooral @ideetotstartup, like op Facebook deze pagina van ‘Kan het vliegen?’ en volg hem op LinkedIn hier voor het laatste nieuws, speciale aanbiedingen en nog veel meer.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren