Video’s bij “Kan het vliegen? Van idee tot succcesvolle startup’ van Tony de Bree.

Video’s  op YouTube bij ‘Kan het vliegen? Van idee tot succcesvolle startup’

Zoals je kunt lezen in hoofdstuk 5 ‘Hoe presenteer je je business idee’ kunt lezen, speelt video een steeds belangrijkere rol in de verschillende fasen van idee tot succesvolle startups. Waaronder livestreams, vlogs en explaimer video’s of in het Nederlands ‘uitlegvideo’s’.

 

Video en video marketing voor startups en scale-ups.

Video in verschillende vormen waaronder live-stream, vlogs en uitlegvideo’s worden steeds belangrijker om van jouw idee een succesvolle startup en scale-up te maken. Om te gaan vliegen en te blijven vliegen dus. In iedere fase van je startup.

Daarom hebben we ook een ÝouTube-kanaal actief gemaakt. Abonneer je daar nu op door hier te klikken en je er op te abonneren. We beginnen met een aantal simpele uitlegvideo’s met simpele verhalen. Storytelling speelt daarbij een belangrijke rol zoals je in hoofdstuk 5 kunt lezen. Daarna gaan we interactief en live toevoegen. Kijk ook naar de video’s omdat we op die video’s ook speciale aanbiedingen en kortingsbonnen gaan afbeelden. Dus abonneer je nu hier.

Tot snel.
Tony de Bree

p.s.
Abonneer je nu ook op de Nieuwsbrief en volg me op Twitter via @tonydebree en vooral @ideetotstartup, like deze Facebook-pagina van ‘Kan het vliegen?’ en volg me op LinkedIn hier. Of bel me op: 06-34387806.

Tot snel.
Tony de Bree