Vooraankondiging ‘Kan het vliegen? Startup academy.

[NIEUWS]: Vooraankondiging van de ‘Kan het vliegen?’ Startup Academy.

Zoals je in ‘Kan het vliegen?’ hebt kunnen lezen, gaan veel ‘wasstraten’ voor startups en scale-ups voorbij aan de hoofdredenen waarom veel startups mislukken. Daarom beginnen we met een aantal mensen uit ons ecosysteem met iets nieuws: de ‘Kan het vliegen? Startup Academy’.

We gaan gebruik maken van de jarenlange ervaring van een aantal partners, topdocenten en toptrainers, jong en oud, uit ons netwerk.  En van de kennis en de ervaring van andere experts op de verschillende kennisgebieden die in ‘Kan het vliegen?’ aan bod komen inclusief in Fintech en RegTech. Onder het motto: ‘just do it’.

Deze week komt de eerste aankondiging van de eerste pilot voor een introductiecursus voor oprichters.

Geef je nu op.

Als je meer over dit initiatief wilt weten en je wilt in aanmerking komen voor de ‘Early Bird’ korting voor onze pilots, stuur ons dan hieronder een e-mail, dan houden we je persoonlijk op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

[contact-form-7 id=”2021″ title=”Kan het vliegen? Startup Academy”]

En vergeet me niet te volgen op Facebook, Twitter (@tonydebree en @ideetotstartup, speciaal voor ‘Kan het vliegen?’), Instagram (‘kanhetvliegen’) Pinterest en Linkedin voor nieuws, speciale aanbiedingen, coupons en nog veel meer. En op YouTube natuurlijk hier.

Tot snel,

Tony de Bree
Mobiel: 06-34387806
E-mail: tony.de.breeATgmail.com.