1e aflevering van Tony’s Triggers van Tony de Bree over succesvol ondernemen.

Tony’s triggers: video tips over succesvol ondernemen.

Vandaag de eerste aflevering online met tips voor ondernemers. Het eerste thema is ‘wie ben jij? en heb je wel het goede profiel om een succesvol ondernemer te worden?

Steeds meer mensen beginnen al dan niet vrijwillig voor zichzelf. Dat kan als ZZPr, dus als zelfstandige starter, of als oprichter van een startup. En daarnaast kun je natuurlijk ook nog met je eigen bedrijf starten naast je bestaande baan of als student. Als je persoonlijke ‘plan b’. Vandaar dat ik in een aantal korte video’s concrete tips geef over hoe jij succesvol kunt gaan ondernemen of kan blijven ondernemen. Met je eigen kennis en ervaring en de mensen in je netwerk.

Aflevering 1: wie ben je en heb je het in je?

1e video uit de serie van ‘Tony’s Triggers’ van Tony de Bree over succesvol ondernemen. In deze 1e aflevering gaat het over de vraag wie jij bent en of je het wel in je hebt om een succesvol ondernemer te worden. Daarbij komt o.a. een aantal onderwerpen uit o.a. ‘Kan het vliegen? Van idee tot succesvolle startup’ aan de orde en uit ‘Geld verdienen met jezelf’.

Als je geen aflevering wilt missen, abonneer je dan op mijn Facebook-pagina hier of mijn ‘Kan het vliegen?’ YouTube-kanaal hier.

En volg me op de volgende sociale media:

Twitter: @kanhetvliegen & @tonydebree

Instagram: @tonydebree & @kanhetvliegen

Linkedin: http://www.linkedin.com/in/tonydebree