Met Wouter de Bruijne en Heloise Dersjant van ParkBee, een van de bedrijven in ‘Kan het vliegen?’. Goede update-sessie 6 maanden later.

[NIEUWS]: ParkBee een half jaar later.

ParkBee was een van de startups/scale-ups die worden behandeld in ‘Kan het vliegen? Van idee tot succesvolle startup’. Afgelopen maandag had ik een 1e vervolgafspraak met startups en scale-ups uit ‘Kan het vliegen?’, met ParkBee (o.a. blz 154). 

Gedurende twee uur sprak ik met Wouter de Bruijne en Heloise Dersjant van ParkBee over hun plannen voor 2018 en later.

Het bedrijf groeit nog steeds en nu is het vooral van belang om nog veel meer parkeerplaatsen in Nederland aan te kunnen bieden aan hun klanten en die van hun partners. Zoals ik ook toelicht tijdens seminars, workshops & masterclasses geeft Wouter (ex-directeur van Yes!Delft) met ParkBee een goed voorbeeld van hoe je succesvol kunt schalen door partnership agreements af te sluiten met partijen die al veel klanten/gebruikers hebben. Dat is een van DE manieren om je online business te laten groeien.

We spraken ook gelijk af om een weggeefactie met ‘Kan het vliegen?’ op LinkedIn te doen en later op Instagram en op Facebook tegelijk. Top!

Was super gesprek en wordt zeker vervolgd.

Dus volg me op Facebook, Twitter (@tonydebree en @ideetotstartup, speciaal voor ‘Kan het vliegen?’), Instagram (‘kanhetvliegen’), Pinterest en vooral ook op  Linkedin voor nieuws over hoe het met de andere bedrijven uit ‘Kan het vliegen?’ gaat, voor speciale aanbiedingen, coupons en nog veel.

Je kunt het boek ook snel online bestellen bij managementboek.nl (hier), bij Bol.com: hier of bij uw lokale boekwinkel online of offline zoals Paagman op de Frederik Hendriklaan in Den Haag.