Startup Accelerator As A Service in het Nederlands.

Vandaag de pre-launch van een nieuw ‘Startup Accelerator As A Service’ concept. Een flexibel, on demand programma, voor grote en middelgrote organisaties die Nederlandstalige opleidingen, trainingen en zelfstudiemateriaal willen gebruiken om van hun interne idee een succesvolle startup te maken en hun eigen medewerkers en leidinggevenden willen opleiden en trainen.


Veel praktijkervaring opgedaan met ‘Kan het vliegen?’.

Er is het afgelopen een groot aantal workshops en masterclassen gegeven in het Nederlands en in het Engels op basis van o.a. veel Nederlandstalige materiaal uit ‘Geld verdienen met jezelf’ en ‘Kan het vliegen’ en de reacties zijn heel positief. En daarnaast zijn er veel suggesties en tips binnengekomen van lezers en gebruikers van de boeken. Super! De conclusies is dat veel mensen blij zijn om alles in het Nederlands te kunnen lezen, bekijken, leren en oefenen en om  Nederlandse ondernemers, Nederlandse startups en scale-ups als voorbeelden te kunnen zien. Allemaal in hun eigen tempo. De ene persoon is de andere niet en het ene team is het andere niet.

Geen ‘Lean startup’ en geen ‘business model canvas’.

Zoals ik zelf ook weer in de V.S. merkte tijdens mijn V.C. opleiding bij het M.I.T., werken professionele startups en investeerders niet met ‘Lean startup’ en ook niet met BMC. Maar ze gebruiken hele andere hulpmiddelen zoals ik ook aan het MIT tijdens mijn Fintech-programma zelf mocht ervaren. Daarom ontwikkelden we samen met ervaren experts uit de praktijk deze innovatieve opzet. U wilt u toch zeker onderscheiden van alle andere bedrijven en niet zinloos kostbare tijd verspillen met onnodige klassikale ‘hoorcolleges’?

Alles kan in ‘Startup Accelerator As A Service’.

U bepaalt zelf wat de doelstellingen zijn, welke leerdoelen u wilt bereiken, wat u zelf wilt doen en wat niet en hoe wij u kunnen helpen het programma van idee tot succesvolle startup of interne businesscase de volgende keer volledig of grotendeels incompany te doen.

Meer weten over deze 100% Nederlandstalige nieuwe dienst, vraag dan hier de Nederlandstalige brochure aan en maak een afspraak voor een gratis intake gesprek.

Tot snel,
Tony

p.s.
Volg me op de Facebook-pagina van ‘Kan het vliegen?’ (zie hier) op Twitter op  @ideetotstartup, op Instagram op @kanhetvliegen en op LinkedIn hier.