‘Kan het vliegen? Van idee tot succcesvolle startup’ te koop tijdens de Dutch Fintech Awards.

Super blij mee! Tijdens de Dutch Fintech Awards a.s. vrijdag 21 april bij de Rabobank in Utrecht is ‘Kan het vliegen? Van idee tot succesvolle startup’ te koop!

Het eerste ‘how’ boek in het Nederlands voor oprichters van en investeerders in startups en scale-ups.

Dankzij de medewerking van een aantal oprichters en investeerders in succesvolle startups en scale-ups binnen en buiten Fintech zoals Quintin Schevernels (auteur van ‘Suits en hoodies’ en medejurylid bij Dutch Fintech Awards 2017), Robert Weaver en Maarten van den Belt is ‘Kan het vliegen?’ vooral een praktisch boek geworden dat antwoord geeft op praktische vragen als ‘ben ik wel geschikt als oprichter?’, hoe maak ik een innovatief business model en verdienmodel, hoe stel ik de beste teams samen en hoe gebruik is welke media om mijn idee te vermarkten? Een boek boordevol checklists, tips en nog veel meer.

Er staat een stand van de uitgever Van Duuren en ik zal tussen de sessies door signeren. Top! Dus kom langs bij de stand van Van Duuren en schaf direct een gesigneerd exemplaar aan (klik hier voor de inhoudsopgave). Tot ziens a.s. vrijdag in Utrecht!

Vg
Tony de Bree

p.s.
Als je op de hoogte wilt blijven van de ontwikkelingen rond ‘Kan het vliegen?’ inclusief events, aanbiedingen en tips, volg dan me op Twitter via @tonydebree en vooral @ideetotstartup, op Facebook deze pagina van ‘Kan het vliegen?’ en op LinkedIn hier.

Bewaren

Bewaren

Bewaren