Disruptie, startups, Fintech en ‘Kan het vliegen?’ op het Compliance & Risk event op 20 juni.

Morgen, steeds meer event organizers rond startups, scaleups en Fintech willen ‘Kan het vliegen?’ exclusief aan hun deelnemers aanbieden tijdens hun event. Een mooi voorbeeld is het Compliance & Risk Congres op 20 juni in de Jaarbeurs onder voorzitterschap van Jort Kelder.

Op 20 juni 2017 is het  jaarlijkse Compliance & Risk Congres in het Media Plaza van de Jaarbeurs in Utrecht. Dit jaar hebben is als onderwerp gekozen voor “Permanent Change and Disruption”. Een interessant thema over uitdaging van de continue stroom van verandering waar we iedere dag mee te maken hebben met een impact op ons en ons werk.

Het Compliance & Risk Congres 2017 biedt concrete handvatten en brengt alle belangrijke spelers samen. Van disruptors tot aan compliance- en risk deskundigen en toezichthouders. Een uitgelezen kans om extra inzicht te krijgen door de ervaring en expertise van  professionals in de branche. Want terwijl de financiële sector nog altijd werkt aan het herstellen van de tijdens de kredietcrisis opgelopen reputatieschade, zorgen innovaties als Blockchain, Fintech en Insurtech al weer voor nieuwe uitdagingen. Net als maatschappelijke initiatieven op het gebied van duurzaamheid en ethiek. En wat te denken van de globalisering en harmonisering van markten en de wet- en regelgeving die daarmee gepaard gaat? Thema’s die zowel risico’s met zich meebrengen als ongekende kansen!

Sprekers van formaat 
Dagvoorzitter Jort Kelder presenteert met flair een inspirerend programma met interessante sprekers en uitnodigende parallelsessies. Vergroot uw kennis met onder andere de keynotes van ‘Trendwatcher des Vaderlands Adjiedj Bakas over De digitale transformatie, Patrick Hoedjes (EIOPA) over Solvency II – een jaar na implementatie – en Willemieke van Gorkum (DNB) over Innovatie en Toezicht. Praat mee tijdens het panelgesprek met onder meer DNB, EIOPA, het Verbond van Verzekeraars en de VCO.

Gratis masterclasses.

Ik geef daar ook twee masterclasses.  Een over  How to make money with Compliance & RegTech (op basis van o.a. ‘Kan het vliegen?’) en een tweede masterclass ‘over Geld verdienen met jezelf voor Risk & Compliance Professionals die zich zorgen maken over hun toekomst over hoe je geld kunt verdienen met jezelf (zie hier) als je boventallig wordt zoals ik zelf heb geleerd na mijn vertrek bij ABN Amro 5 jaar geleden..

Schrijf je dus nu hier in (INSCHRIJVEN) en krijg bovendien 75 EURO korting  als je deze code gebruikt:

CRC17TDB.

Tot de 20e juni!

Tony de Bree

Volg me op Twitter via @tonydebree en vooral @ideetotstartup, op Facebook deze pagina van ‘Kan het vliegen?’ en op LinkedIn hier voor het laatste nieuws, speciale aanbiedingen en nog veel meer.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren