‘Kan het vliegen?’ nu ook bij bol.com te koop.

‘Kan het vliegen?’ nu ook bij bol.com te koop.

Goed nieuws. ‘Kan het vliegen? Van idee tot succcesvolle startup’  is nu inclusief de beschrijving en de aanbeveling van Meino Zandwijk, Niels Turfboer en Marjolein Oomen online te bestellen bij bol.com. Blij mee. Hier is de beschrijving.

Beschrijving op Bol.com.

Je hebt een waanzinnig idee voor het ontwikkelen van een onderscheidend product of dienst. Een idee dat zo mooi is dat je er ’s nachts van wakker ligt en eigenlijk niet kunt wachten om het te realiseren. Maar hoe zorg je dat je businessidee van de grond komt en daadwerkelijk gaat vliegen?

Tony de Bree weet als online ondernemer, jurylid van o.a. de Dutch Fintech Awards en voormalig bankier welke factoren van cruciaal belang zijn voor het succesvol lanceren van een businessidee. In dit praktische boek komen de volgende vraagstukken aan de orde:

* Hoe word je een innovatieve startup? Hoe creëer je waarde op een innovatieve manier met een innovatief businessmodel? (een beter model dan met BMC!).

* Heb je het in je om de oprichter van een succesvolle startup te zijn? Wil je er écht voor gaan en er de nodige tijd in steken?

* Een bedrijf opstarten doe je niet alleen, cruciaal is het verzamelen van de juiste mensen om je heen. Hoe doe je dat en wie heb je nodig?

* Hoe kies je het juiste businessidee en hoe onderscheid je jouw idee van anderen?

* Hoe presenteer je je businessidee en aan wie?

* Hoe krijg je de financiering van je businessidee rond?

* Wat kun je leren van succesvolle startups?

Het boek staat vol met praktische tips van succesvolle ondernemers, investeerders en van duurzame startups als Beebox, Fintech scale-ups als Spotcap en Tony’s Chocolonely.

‘Kan het vliegen? biedt een mooi inzicht in hoe bedrijven kunnen gaan vliegen, maar ook in de lucht kunnen blijven.’ — Meino Zandwijk, founder & partner Dutch en voorzitter Dutch Basecamp.

‘Een praktische handleiding in het succesvol opzetten en opschalen van een onderneming. Het attendeert je op veelvoorkomende fouten en helpt jouw idee tot werkelijkheid te maken.’ — Niels Turfboer, Managing Director Benelux, Spotcap.

‘Een boek over de héle startupweg met duidelijke voorbeelden uit de praktijk, top! Dit boek had mij aan het begin van mijn ondernemerscarrière veel handvatten kunnen geven.’ — Marjolein Oomen, CEO Double Dutch Lingerie.

Klik op de link hier.

p.s.
Als je op de hoogte wilt blijven van de ontwikkelingen rond ‘Kan het vliegen?’ inclusief events, aanbiedingen en tips, volg dan me op Twitter via @tonydebree en vooral @ideetotstartup, like deze Facebook-pagina van ‘Kan het vliegen?’ en op LinkedIn hier.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren