Training voor oprichters van startups door de Kan het vliegen Startup Academy op 10 oktober 2017.

Training  ‘Kan het vliegen?’ voor oprichters van startups.

Denk je er over om een startup op te richten, maar weet je niet of je daar wel geschikt voor bent? Of ben je er al een tijdje mee bezig, maar wil je weten wat je beter kunt doen?

Dan is deze nieuwe 1-daagse introductietraining onder de paraplu van de ‘Kan het vliegen Startup Academy’ (zie hier) en Fintech Startup Parners in samenwerking met een zeer ervaren trainer en vrouwelijke ondernemer precies wat je zoekt.

Introductie

Een van de redenen waarom veel startups binnen en buiten Financial Services mislukken is zoals je in ‘Kan het vliegen?’ hebt kunnen lezen het feit dat veel oprichters van startups daar eigenlijk niet geschikt voor zijn. Of ze zijn er wel voor geschikt, maar hebben extra opleiding en/of begeleiding nodig.

Bovendien weten we dat vrouwen succesvoller zijn dan mannen bij het oprichten van startups, maar dat andere dingen hun succes vaak in de weg zitten (lees dit blog).

Trainers

Deze nieuwe introductietraining wordt exclusief verzorgd door Tony de Bree, auteur van ‘Kan het vliegen? Van idee tot succesvolle startup’ en Marjon Steenbeek, succesvol ondernemer en eigenaresse van het advies en trainingsbureau H4M.

Doelgroepen

Deze innovatieve en hands-on introductietraining is bedoeld voor ondernemers. Voor mensen die er over denken om een startup te gaan oprichten of daar al mee bezig zijn. Het is een hands-on training. Voor wie is deze introductietraining bedoeld?

 • Voor oprichters van startups.
 • Voor potentiele oprichters van startups.
 • Voor potentiele medeoprichters van startups.
 • Voor oprichters van bestaande startups.

Doel van de introductietraining

 • Er achter te komen wie jij bent.
 • Te ontdekken of jij het in je hebt om een succesvolle ondernemer te worden;
 • Te ontdekken of jij als vrouw of man een succesvolle oprichter van een startup kunt worden.
 • Een eerste indruk van je sterke en zwakke kanten.
 • en nog een aantal concrete leerdoelen.

Globale inhoudsopgave

 • Introductie
 • Introductie voor startups.
 • Ben ik een ondernemer?
 • Wie ben ik en ben ik wel geschikt voor succesvolle oprichter?
 • Mannen versus vrouwen als oprichter van een succesvolle startup.
 • Levenscyclus van een onderneming
 • Casus
 • What’s next?

Gebruikte werkvormen

Tijdens deze introductiedag voor (potentiele) oprichters van startups zal er gebruik worden gemaakt van een aantal werkvormen gericht op het behalen van specifieke leerdoelen, waaronder presentaties, vragen, individuele opdrachten, groepsopdrachten, oefeningen en een casus.

Bovendien krijg je aan het eind van de dag een persoonlijk advies mee en huiswerk voor de verdiepinsgmodule als je daar aan mee wilt doen.

Datum, locatie, investering

Datum: dinsdag 10 oktober 2017.

Tijd: van 09.00-17.00 uur.

Locatie: Seinstraat in Hilversum (gemakkelijk bereikbaar met de trein en gratis parkeren).

Voor wie: vrouwen en mannen die er over denken om een startup op te richten of daar al mee bezig zijn, maar zich afvragen of ze daar wel goed aan doen.

Aantal: Minimaal 6, maximaal 12 deelnemers.

Investering: € 385,00 (vrij van B.T.W.) inclusief een exemplaar ‘Kan het vliegen? Van idee tot succesvolle startup’, een hand-out, locatiekosten, een gezonde lunch, koffie/thee/water en versnaperingen.

N.b. Aangezien het om een pilot gaat, krijg je € 100 korting (normale prijs € 485,00). Dus geef je nu direct hieronder op:

[contact-form-7 id=”2198″ title=”Basistraining voor oprichters, 10 oktober 2017.”]

Betaling

Na inschrijving ontvang je de bevestiging van je aanmelding. De factuur volgt later via H4M per mail. Jouw deelname is definitief zodra je betaling door ons is ontvangen. Het deelnamebedrag dient uiterlijk 10 dagen voor de trainingsdatum op onze rekening te staan. Een aantal dagen voor de training ontvang je informatie over de locatie met een routebeschrijving.

Annuleren: Als je onverhoopt moet afzeggen voor de training, dan kun je zonder kosten meedoen aan de volgende training.

In company

Wil je deze training voor een interne groep aanbieden, al dan niet in aangepaste vorm? Dat kan. Deze training kan namelijk ook op locatie verzorgd worden voor bedrijven en andere organisaties voor b.v. corporate startups. Bel 06-34387806 of mail Tony de Bree voor meer informatie: tony.de.bree@gmail.com.