Gratis tips en aanbiedingen via e-mail marketing op www.kanhetvliegen.nl.

Gratis tips en aanbiedingen voor o.a. opichters van startups en investeerders via je e-mail.

Hoewel mensen steeds minder e-mails openen blijft e-mail marketing belangrijk om je prospects en je klanten te informeren en dat geldt dus ook voor ons.

E-mail marketing voor oprichters van startups, investeerders en adviseurs van startups en scale-ups.

We zijn druk bezig met e-mail marketing op www.kanhetvliegen.nl. We zijn nog aan het testen, dus sorrie als het soms fout gaat….. als we een testbericht sturen. Zoals je in hoofdstuk 5 kunt lezen is het altijd de bedoeling om verschillende soorten relaties op verschillende manieren te bedienen en op verschillende, interactieve manieren contact te leggen en met elkaar samen te werken. En dat geldt dus ook voor al je activiteiten van ‘idee tots succesvolle startup’.

Daarbij zal zoals je in ‘Kan het vliegen?’ kunt lezen video, beeld en geluid een steeds belangrijkere rol gaan spelen. Maar ook voor e-mail is en blijft er een plek. Dus vandaar ook dit medium op deze site.

Na de lancering moet het allemaal goed werken! Wordt vervolgd.

Vg
Tony de Bree

p.s.
Als je op de hoogte wilt blijven van de ontwikkelingen rond ‘Kan het vliegen?’ inclusief events, aanbiedingen en tips, volg dan me op Twitter via @tonydebree en vooral @ideetotstartup, like deze Facebook-pagina van ‘Kan het vliegen?’ en op LinkedIn hier.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren