Incompany workshop op 9-1-2018 over 'Kan het vliegen?' bij Spotcap NL in Amsterdam.

Incompany workshop op 9-1-2018 over ‘Kan het vliegen?’ bij Spotcap NL in Amsterdam.

Op 9 januari verzorg ik een incompany workshop bij Spotcap NL in Amsterdam als onderdeel van onze samenwerking.

Spotcap is een online kredietverlener, typische scale-up in de financiele sector, een echt Fintech-bedrijf.

Hun direct-lending platforms zijn zeer succesvol, maar men kent ook een aantal typische scale-up uitdagingen. Een moderne online kreditverstrekker. Daarom is afgesproken om een workshop te organiseren rond een aantal typische thema’s voor het groeien van scale-ups uit de verschillende hoofdstukken in ‘Kan het vliegen? Van idee tot successvolle startup’ (en scale-up).

Een mooi voorbeeld van hoe je samen kunt werken en elkaars ambassadeur kunt zijn om samen een unieke ecosysteem van betrouwbare en matching partners op te kunnen bouwen om zo je unieke relatiekapitaal in te zetten om jezelf te kunnen onderscheiden en snelheid te kunnen maken.

Ook geinteresseerd in een incompany workshop rond een van de thema’s uit ‘Kan het vliegen?’, stuur me dan hier een email of bel me nu op 06-34387806.

p.s.
Volg me ook op Facebook, Twitter (@tonydebree and @ideetotstartup, voor ‘Kan het vliegen?’), Pinterest, op Linkedin en op Instagram (@kanhetvliegen) voor nieuws, speciale aanbiedingen, coupons en nog veel meer.