Het 7e gratis e-book ‘The Idea Formula. How To Find Ideas For Your Startup?’ bij ‘Kan het vliegen’ door Tony de Bree.

Het 7e gratis e-book ‘The Idea Formula. How To Find Ideas For Your Startup?’ bij ‘Kan het vliegen’. 

Het 7e gratis e-book dat bij hoofdstuk 4 , Wat is jouw businessidee? hoort, kun je nu downloaden. Het heet ‘The  Idea Formula. How To Find Ideas For Your Startup?’.   Een gratis e-book met 31 pagina’s praktische tips!

Het e-book is speciaal bedoeld voor oprichters van startups en scale-ups. Het geeft extra tips over hoe je tot goede ideeen komt. Een onderwerp dat dus uitgebreid aan de orde komt in hoofdstuk 4 en op een andere manier in het bekende boek ‘Sprint’ dat je hier kunt aanschaffen.

Klik hier. Het wachtwoord is hetzelfde als dat je gebruikt voor registratie van het boek van de uitgever (zie aan het begin van ‘Kan het vliegen?’).

Hier zie je alle gratis e-books in het Engels die tot nu toe beschikbaar zijn.

Vergeet me niet te volgen op Facebook, Twitter (@tonydebree en @ideetotstartup, speciaal voor ‘Kan het vliegen?’), Instagram (‘kanhetvliegen’) Pinterest en Linkedin voor nieuws, speciale aanbiedingen, coupons en nog veel meer. En op YouTube natuurlijk hier.

En heb je het boek nog niet gekocht, doe dat dan bij managementboek.nl hier, bij Bol.com: hier, bij alle andere online winkels of bij de betere lokale boekhandel.

Tot snel,

Tony de Bree
Mobiel: 06-34387806
E-mail: tony.de.breeATgmail.com.