5e gratis e-book bij ‘Kan het vliegen? Van idee tot succesvolle startup’: ‘From employee to entrepreneur’ door Tony de Bree.

Download 5e gratis e-book ‘From employee tot entrepreneur?’ voor oprichters van startups.

Het vijfde gratis e-book dat bij ‘Kan het vliegen? Van idee tot succesvolle startup’ hoort is klaar om te downloaden. Het eerste dat bij hoofdstuk 3 hoort: ‘Kun jij de oprichter van een succesvolle startup worden?‘.

Zoals in ‘Kan het vliegen?’ te lezen is, krijg je als je het boek aanschaft bij ieder hoofdstuk gratis e-books in het Engels en nog andere verrassingen zoals coupons en aanbiedingen.

Het 5e gratis e-book dat ook bij hoofdstuk 3, Hoe wordt je een innovatieve startup?, hoort kun je nu downloaden. Het heet ‘From employee tot entrepreneur’ en is speciaal bedoeld voor oprichters van startups en scale-ups. Het geeft extra tips over hoe je kunt zien of je wel geschikt ben als oprichter van een succesvolle startup . Klik hier. Het wachtwoord is hetzelfde als dat je gebruikt voor registratie van het boek van de uitgever (zie aan het begin van ‘Kan het vliegen?’).

Hier zie je de andere gratis e-books die al beschikbaar zijn.

Vergeet me niet te volgen op Facebook, Twitter (@tonydebree en @ideetotstartup, speciaal voor ‘Kan het vliegen?’), Instagram (‘kanhetvliegen’) Pinterest en Linkedin voor nieuws, speciale aanbiedingen, coupons en nog veel meer. En op YouTube natuurlijk hier.

Tot snel,

Tony de Bree
Mobiel: 06-34387806
E-mail: tony.de.breeATgmail.com.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren