4e gratis e-book bij ‘Kan het vliegen?’: How to make money online?

Download 4e gratis e-book ‘How to make money online?’ voor startups.

Het vierde gratis e-book dat bij ‘Kan het vliegen? Van idee tot succesvolle startup’ hoort is klaar om te downloaden. Het laatste dat bij hoofdstuk 2 hoort: ‘Hoe word je een innovatieve startup?‘.

Zoals in ‘Kan het vliegen?’ te lezen is, krijg je als je het boek aanschaft bij ieder hoofdstuk gratis e-books in het Engels en nog andere verrassingen zoals coupons en aanbiedingen.

Het 4e gratis e-book dat ook bij hoofdstuk 2, Hoe wordt je een innovatieve startup?, hoort ‘ kun je nu downloaden. Het heet ‘How to make money online ‘ en is speciaal bedoeld voor startups en scale-ups. Het geeft tips om vooral in de beginfase van je onderneming extra inkomsten te generen naast je ‘Big Idea’. Klik hier. Het wachtwoord is hetzelfde als dat je gebruikt voor registratie van het boek van de uitgever (zie aan het begin van ‘Kan het vliegen?’).

Hier zie je de andere gratis e-books die al beschikbaar zijn.

Vergeet me niet te volgen op Facebook, Twitter (@tonydebree en @ideetotstartup, speciaal voor ‘Kan het vliegen?’), Instagram (‘kanhetvliegen’) Pinterest en Linkedin voor nieuws, speciale aanbiedingen, coupons en nog veel meer. En op YouTube natuurlijk hier.

Tot snel,

Tony de Bree
Mobiel: 06-34387806
E-mail: tony.de.breeATgmail.com.

Veel leesplezier.
Tony de Bree