De experts uit ‘Kan het vliegen? Van idee tot succesvolle startups’

HET toverwoord voor succesvolle startups en scale-ups is ‘samenwerking’. Het gaat er om of je als oprichter, medeoprichter en teamlid in iedere fase van je startup en je scale-up in staat bent om de juiste mensen om je heen te verzamelen.

En dat geldt ook voor ‘Kan het vliegen? Van idee tot succesvolle startup’  dat vandaag is uitgekomen. Dit zijn de mensen die me geholpen hebben dit bijzondere ‘How’ boek te schrijven.

Hier komen de belangrijkste experts die aan het boek hebben meegewerkt (in alfabetische volgorde):

Maarten van den Belt (private investor, Lendahand, Symfonie Capital & Symbid Corp in vooral Fintech ), Marie-José van Den Boogaard (Liaison Manager Startups & Incubators, KPN), Lija Groenewoud (creative director In4Art en ex-Yes!Delft), Nicolette Loonen (Fidet en Veracommunity.nl), Bram Medema (VinoVP en IM Investing),  Marjolein Oomen (winnares van Present Your Startup in 2014 en oprichtster Double Dutch Design), Quintin Schevernels (QSentie(ad)Ventures en bestselling auteur van ‘Suits en hoodies’), Niel Turfboer (Managing Director Spotcap Benelux en U.K.), Boukje Vastbinder (Noorderwind en ex-Yes!Delft), Robert Weaver (Syllion Ventures, Fintech en ICT), Menno Stijl (oprichter Authasas en fellow Dutch), Meino Zandwijk (founder & partner Dutch en voorzitter DutchBasecamp) en Ynzo van Zanten (chocolade-evangelist, Tony’sChocolonely).

Super! Heel erg bedankt. Tot 11 mei (geef je hier op als je bij de lancering wilt zijn) en op de beloofde borrel met hapjes bij ons thuis.

Vg
Tony

p.s.
Als je op de hoogte wilt blijven van de ontwikkelingen rond ‘Kan het vliegen?’ inclusief events, aanbiedingen en tips, volg dan me op Twitter via @tonydebree en vooral @ideetotstartup, like deze Facebook-pagina van ‘Kan het vliegen?’ en op LinkedIn hier.

Bewaren