Coupon voor studenten en Young Professionals voor de Masterclass ‘How to make money with Risk, Compliance & RegTech?’ door Tony de Bree, auteur van ‘Kan het vliegen?’.

[COUPON]:  voor studenten en Young Finance Professionals in Risk, Compliance & Regtech.

Startups zijn hot en dat geldt zeker voor startups in de Financiele sector, in Fintech, waaronder in Regtech. Op 20 juni vind de jaarlijkse Compliance & Risk conferentie plaats inclusief een masterclass over ‘How to make money with Risk, Compliance & Regtech?’

Na zelf gedurende 26 jaar bij Amro en ABN Amro diverse functies te hebben bekleed in ICT, in de business, Risk & Compliance, Client Due Dilligence en KYC waaronder bij Group Compliance Private Banking (zie hier mijn profiel op LinkedIn) besloot ik 5 jaar geleden de Bank te verlaten en mijn passie voor technologie en ondernemen te vertalen in mijn eigen business model. En een van de belangrijkste gevolgen daarvan was dat ik me toe ging leggen op online ondernemen en het adviseren, trainen en coachen van interne ondernemers bij corporates en aankomende ondernemers waaronder startups en scale-ups in Fintech en RegTech. In 2016 behaalde ik met succes de opleiding ‘Fintech: future commerce’ (venture capital kant) bij het MIT in de V.S. met als Capstone project Smart KYC met blockchain. Op 21 april maakte ik deel uit van de jury van de Dutch Fintech awards in de categorie Risk, Privacy en Security (zie hier).

Wat gaan we doen in de masterclass?

In deze masterclass gaan we in 45 minuten in op de belangrijkste trends, waaronder machine learning en a.i. waar de belangrijkste startups en scale-ups zich op richten en op hun echte innovatieve business modellen en verdienmodellen. Met veel tips over o.a. Fintech-startups uit ‘Kan het vliegen? Van idee tot succesvolle startup’. Een innovatieve masterclass voor mensen die er over denken om een startup te beginnen in Regtech. Of dat nu een corporate startup is of een nieuwe, onafhankelijke is. En voor corporate en private investors die hun slaagkans willen vergroten met hun investeringen.

Schrijf je dus nu hier in (INSCHRIJVEN) voor die masterclass en krijg bovendien 75 EURO korting als je deze code gebruikt:

CRC17TDB.

Nieuw!

Voor studenten en Young Professionals is er nu een aparte kortingscode voor het hele event zodat je maar 95 Euro betaalt. Daarvoor krijg je dus ook ‘Kan het vliegen? ‘ en ‘Geld verdienen met jezelf’ (zie hier) gratis! Gebruik daarvoor deze code:

CRC17EDU.

Tot 20 juni!

Vergeet me niet te volgen op Facebook, Twitter (@tonydebree en @ideetotstartup, speciaal voor ‘Kan het vliegen?’), Instagram (‘kanhetvliegen’) Pinterest en Linkedin voor nieuws, speciale aanbiedingen, coupons en nog veel meer. En op YouTube natuurlijk hier.

Tot snel,

Tony de Bree
Mobiel: 06-34387806
E-mail: tony.de.breeATgmail.com.