Platform strategie, innovatie, business modellen en klantervaring in één boek.

Platform strategie, innovatie, business modellen en klantervaring (‘customer experience’) zijn hot. Je kunt er allemaal verschillende boeken over lezen.  Maar succesvolle ondernemers lezen er één boek over en brengen het direct in de praktijk.

Wat je niet uitgeeft, hoef je ook niet te financieren.

Een van de belangrijkste manieren om de oprichter van een succesvolle startup of CEO van een succesvolle scale-up te worden is niet te veel geld uit te geven en zorgvuldig met je tijd om te gaan. Want boeken kopen kost geld en ze lezen kost tijd. De keuze is dus aan jou:

  1. Koop je de losse bestsellers over platform strategie, innovatie, business modellen en klantervaring?
  2. Of koop je ‘Kan het vliegen? Van idee tot succesvolle startup’ of scale-up en met behulp van de praktische checklists en tips pas je het allemaal direct toe? Zonder dure workshops en masterclasses? Bij managementboek.nl hier, bij Bol.com: hier, bij andere boekwinkels online of bij boekwinkels in de buurt?

Dus wat ga jij nu doen?

Tony de Bree
Mobiel: 06-34387806
E-mail: tony.de.breeATgmail.com.

p.s.

Vergeet me niet te volgen op Facebook, Twitter (@tonydebree en @ideetotstartup, speciaal voor ‘Kan het vliegen?’), Instagram (‘kanhetvliegen’) Pinterest en Linkedin voor nieuws, speciale aanbiedingen, coupons en nog veel meer. En op YouTube hier.