Gratis exemplaar van ‘Kan het vliegen?’ als je een Dam-rekening opent.

[ACTIE]: Gratis exemplaar van ‘Kan het vliegen?’ voor Rotterdammers.

Ik help graag duurzame startups en scale-ups buiten en binnen de Financiele Sector en daar is de Rotterdams munt, De Dam, in Rotterdam waar mijn moeder is geboren er een van. Daarom kun je als Rotterdammer tot 17 juni met een speciale actie een gratis exemplaar van ‘Kan het vliegen?’ krijgen.

Introductie.

Dam is Rotterdams geld. Het is een online handelsplatform en biedt ondernemende Rotterdammers een harmonieus en duurzaam alternatief voor de Euro. Ik wil de vrienden graag helpen om meer rekeninghouders te krijgen. Daarom hebben we een bijzondere actie afgesproken, super toch?

Voorwaarden.

Om een gratis exemplaar van ‘Kan het vliegen? ‘te ontvangen, moet je aan de volgende voorwaarden voldoen: klik hier. Op 17 juni zal ik zelf in Rotterdam aanwezig zijn om de boeken te voorzien van een persoonlijke boodschap als je dat leuk vindt en om samen het glas te heffen op weer een succesvol 4e jaar voor het team (zie hier).

Dus open die rekening nu hier en plaats die advertentie. Het is heel gemakkelijk. En draag dus actief bij aan fundamentele veranderingen in het Nederlandse Financiele Systeem. Te beginnen in Rotterdam. Tot 17 juni!

Tony de Bree
Mobiel: 06-34387806
E-mail: tony.de.breeATgmail.com.

p.s.

Vergeet me niet te volgen op Facebook, Twitter (@tonydebree en @ideetotstartup, speciaal voor ‘Kan het vliegen?’), Instagram (‘kanhetvliegen’) Pinterest en Linkedin voor nieuws, speciale aanbiedingen, coupons en nog veel meer. En op YouTube natuurlijk hier.