‘Wat verdien je?’ bij BNN VARA op 22 januari 2018 met Tony de Bree, Herman Wijffels en Michiel Werkman.

1,1 miljoen kijkers ‘Wat verdien je? over salarissen in de bancaire sector.

Afgelopen maandag 22 januari 2018,werd ‘Wat verdien je?’ over salarissen in de bancaire sector, een nieuw programma olv Astrid Joosten met Kilian Wawoe, uitgezonden. Kreeg veel positieve reacties op mijn inbreng.

1, 1 miljoen kijkers ‘Wat verdien je?’ op 22 januari j.l.

Hoorde gisterenochtend van Kilian Wawoe dat er opnieuw 1,1 miljoen mensen naar ‘Wat verdien je?’ gekeken hadden. Super. Heel blij mee. Heb direct veel positieve reacties gekregen net als na de opname van het programma in december vorig jaar trouwens. Zoals te verwachten was kwamen o.a. Yab Yum en de belasting paradijzen aan de orde. Was prima. Ook logisch. Die verhalen had ik immers ook al samen met een heleboel andere verhalen in ‘Dagboek van een bankier. De dagelijkse werkelijkheid achter de prooi’ beschreven (zie hier het eerdere blog over het programma).

Als je de uitzending hebt gemist, klik dan hier op.

Ik vond het in ieder geval leuk om mee te kunnen doen en kijk uit naar het symposium op 29 januari a.s. bij de VU in Amsterdam met opnieuw Astrid Joosten, Kilian Wawoe en Joris Luijendijk over hetzelfde onderwerp. Discussieer graag weer mee.

Tot snel,
Tony de Bree

p.s.

Volg me op de volgende sociale media. Twitter: @kanhetvliegen,  @tonydebree (Engels) & @dagboekbankier (over de bancaire sector). Instagram: @tonydebree & @kanhetvliegen en Linkedin: http://www.linkedin.com/in/tonydebree. Als je me als spreker wilt uitnodigen, kan dat via o.a. de Speakersacademy of via dit formulier.