Masterclass ‘Geld verdienen met Risk & Compliance voor Risk & Compliance Professionals’ op het Compliance & Risk Congres op 20 juni 2017 in Utrecht.

Masterclass ‘Geld verdienen met Risk & Compliance voor Risk & Compliance Professionals’.

Door de vele reorganisaties de afgelopen jaren zijn vooral veel oudere Risk & Compliance officers onzeker over hun toekomst. De vertrekregelingen zijn een stuk soberder en vooral voor mensen boven de 50 is het niet altijd eenvoudig om een nieuwe, vergelijkbare baan te vinden.

Dan moet je een ‘plan b’ hebben en daar gaat de masterclass ‘Geld verdienen met Risk & Compliance voor Risk & Compliance Officers’ op het Compliance & Risk Congres a.s. dinsdag in Utrecht over.

Van Risk & Compliance professional tot succesvol ondernemer.

Na zelf gedurende 26 jaar bij Amro en ABN Amro veel te maken te hebben gehad met ICT, strategy, Internet, Risk & Compliance, Client Due Dilligence en KYC waaronder bij Group Compliance Private Banking en uiteindelijk als global program manager split-up voor het KYC-domein (zie hier mijn profiel op LinkedIn), verliet ik 5 jaar geleden de Bank en besloot ik mijn ‘plan b’ uit te voeren en mijn passie voor technologie en ondernemen te vertalen in mijn eigen business model. Een van de belangrijkste gevolgen daarvan was dat ik me toe ging leggen op online ondernemen en het adviseren, trainen en coachen van interne ondernemers bij corporates en aankomende ondernemers waaronder startups en scale-ups in Fintech en RegTech. In 2016 behaalde ik met succes de opleiding ‘Fintech: future commerce’ (venture capital kant) bij het MIT in de V.S. met als Capstone project Smart KYC met blockchain. Op 21 april maakte ik deel uit van de jury van de Dutch Fintech awards in de categorie Risk, Privacy en Security (zie hier).

Vanaf 2001 ben ik dus (online) ondernemer in deeltijd en sinds 5 jaar zelfstandig ondernemer. Dat is de manier waarop ik de overgang van manager/medewerker naar ondernemer heb gemaakt. Ik heb altijd een ‘plan b’ gehad. Mijn persoonlijke ervaringen en tips als 50+ heb ik opgeschreven in ‘Geld verdienen met jezelf’  (zie hier), het boek dat je naast de bestseller ‘Kan het vliegen? Van idee tot succesvolle startup’ krijgt als je je hier (met de coupons hieronder) opgeeft voor de Compliance & Risk Conferentie op 20 juni a.s. in Utrecht.

Wat gaan we doen in de masterclass ‘Geld verdienen met Risk & Compliance voor Risk & Compliance Professionals’.

In deze masterclass gaan we in 45 minuten in thema’s als ‘Weinig banen, veel werk, van medewerker tot ondernemer en een 5-stappenmodel om je eigen unieke business model en je eigen unieke verdienmodel op te stellen met behulp van jezelf en de mensen die je kent.Een masterclass voor mensen die er over denken om voor zichzelf te beginnen of als je Risk of Compliance Officer bent en jezelf goed voor wilt bereiden om zelfstandig ondernemerschap. Het is een introductie in het onderwerp, inclusief een oefening.

Schrijf je dus nu hier in (INSCHRIJVEN) voor die masterclass en krijg bovendien 75 EURO korting  als je deze code gebruikt:

CRC17TDB.

NIEUW!

Voor studenten en Young Professionals is er nu een aparte kortingscode zodat je maar 95 Euro betaalt. Daarvoor krijg je dus ook ‘Kan het vliegen? ‘ en ‘Geld verdienen met jezelf’ (zie hier) gratis! Gebruik daarvoor deze code:

CRC17EDU.

Tot 20 juni!

Vergeet me niet te volgen op Facebook, Twitter (@tonydebree en @ideetotstartup, speciaal voor ‘Kan het vliegen?’), Instagram (‘kanhetvliegen’) Pinterest en Linkedin voor nieuws, speciale aanbiedingen, coupons en nog veel meer. En op YouTube hier.

Tot snel,

Tony de Bree
Mobiel: 06-34387806
E-mail: tony.de.breeATgmail.com.