Early Bird Masterclass: ‘How to make money with Risk, compliance & Regtech?’.

Goede middag. Startups zijn hot en dat geldt zeker voor startups in de Financiele sector, in Fintech, waaronder in Regtech. Op 20 juni a.s. geef ik tijdens de jaarlijkse Compliance & Risk conferentie een masterclass over ‘How to make money with Risk, Compliance & Regtech?’ inclusief een gratis exemplaar van ‘Kan het vliegen?’.

Na zelf gedurende 26 jaar bij Amro en ABN Amro veel te maken te hebben gehad met Risk & Compliance, Client Due Dilligence en KYC waaronder bij Group Compliance Private Banking (zie hier mijn profiel op LinkedIn) besloot ik 5 jaar geleden de Bank te verlaten en mijn passie voor technologie en ondernemen te vertalen in mijn eigen business model. En een van de belangrijkste gevolgen daarvan was dat ik me toe ging leggen op online ondernemen en het adviseren, trainen en coachen van interne ondernemers bij corporates en aankomende ondernemers waaronder startups en scale-ups in Fintech en RegTech. In 2016 behaalde ik met succes de opleiding ‘Fintech: future commerce’ (venture capital kant) bij het MIT in de V.S. met als Capstone project Smart KYC met blockchain. Op 21 april maakte ik deel uit van de jury van de Dutch Fintech awards in de categorie Risk, Privacy en Security (zie hier).

How to make money with Risk, compliance & Regtech?

In deze masterclass gaan we in 45 minuten in op de belangrijkste trends, waar de belangrijkste startups en scale-ups zich in Fintech en Regtech op richten aan de hand van een praktisch innovatiemodel een een groot aantal voorbeelden en praktische tips over o.a. Fintech-startups en Regtech-startups  uit ‘Kan het vliegen? Van idee tot succesvolle startup’. Een innovatieve masterclass voor incumbents in Financiele sector die een succesvolle interne Fintech-startup willen oprichten en ondernemers met een Risk & Compliance-achtergrond die er over denken om een startup te beginnen in Fintech en dan met name in Regtech.

Schrijf je dus hier in (INSCHRIJVEN) voor die masterclass en krijg bovendien 75 EURO korting  als je deze code gebruikt:

CRC17TDB.

Tot 20 juni!

En vergeet me niet te volgen op Facebook, Twitter (@tonydebree en @ideetotstartup, speciaal voor ‘Kan het vliegen?’), Instagram (‘kanhetvliegen’) Pinterest en Linkedin voor nieuws, speciale aanbiedingen en nog veel meer.

Tot snel,

Tony de Bree
Mobiel: 06-34387806
E-mail: tony.de.breeATgmail.com.

Bewaren