‘Kan het vliegen?’ komt 19 april uit!

Nog 7 dagen en dan komt  ‘Kan het vliegen?’ uit.

Het aftellen is begonnen. Nog 7 dagen voordat ‘Kan het vliegen. Van idee tot succesvolle startup’ met interviews met een aantal experts in meer dan 50 boekwinkels zal liggen en het overal online te bestellen is waaronder bij managementboek.nl (klik hier) en Bol. com (klik hier).

‘Kan het vliegen’ is een mooi voorbeeld van co-creatie.

Een aantal succesvolle oprichters van startups en scale-ups en een aantal ervaren investeerders in o.a. Fintech-startups hebben meegewerkt aan  ‘Kan het vliegen. Van idee tot succcesvolle startup’ dat 19 april a.s. verschijnt bij Van Duuren Management.

Samen hebben ze ervoor gezorgd dat ‘Kan het vliegen?’ een must-read boek is geworden voor iedere oprichters, mede-oprichter en investeerder in startups en scale-ups in welke tak van sport dan ook. En dat hebben mensen als Meino van Zandwijk van de Dutch Groep, Niels Turfboer van Spoctap, een succesvolle Fintech-scaleup en Marjolein Oomen van Double Dutch Design ook op de achterflap van het boek gezet. Super! Ze zijn razend enthousiast over het boek.

In de komende 7 dagen zullen we iedere dag een of meer experts in het zonnetje zetten die aan het boek hebben meegewerkt. Waaronder Quinten Schevernels, auteur van de bestseller  ‘Hoots en hoodies’. Met een of meer van de door hun aangeleverde cases of tips.

Als je dat niet wilt missen bookmark dan deze categorie berichten.

Volg me op sociale media voor speciale aanbiedingen, gratis events en nog veel meer.

Als je op de hoogte wilt blijven van de ontwikkelingen rond ‘Kan het vliegen?’ inclusief events, aanbiedingen en tips, volg dan me op Twitter via @tonydebree en vooral @ideetotstartup, op Facebook deze pagina van ‘Kan het vliegen?’ en op LinkedIn hier.

Tony de Bree

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren