Masterclass ‘How to make money with Risk, Compliance & RegTech? door Tony de Bree, auteur van ‘Kan het vliegen?’.

How to make money with Risk, Compliance & RegTech?

Goede middag. Startups zijn hot en dat geldt zeker voor startups in de Financiele sector, in Fintech, waaronder in Regtech. Op 20 juni a.s. geef ik tijdens de jaarlijkse Compliance & Risk conferentie een masterclass over ‘How to make money with Risk, Compliance & Regtech?’

Nieuwe business modellen rond Risk, Compliance & Regtech.

Na zelf gedurende 26 jaar bij Amro en ABN Amro veel te maken te hebben gehad met Risk & Compliance, Client Due Dilligence en KYC waaronder bij Group Compliance Private Banking (zie hier mijn profiel op LinkedIn) besloot ik 5 jaar geleden de Bank te verlaten en mijn passie voor technologie en ondernemen te vertalen in mijn eigen business model. En een van de belangrijkste gevolgen daarvan was dat ik me toe ging leggen op online ondernemen en het adviseren, trainen en coachen van interne ondernemers bij corporates en aankomende ondernemers waaronder startups en scale-ups in Fintech en RegTech. In 2016 behaalde ik met succes de opleiding ‘Fintech: future commerce’ (venture capital kant) bij het MIT in de V.S. met als Capstone project Smart KYC met blockchain. Op 21 april maakte ik deel uit van de jury van de Dutch Fintech awards in de categorie Risk, Privacy en Security (zie hier).

In al die gevallen bleek dat Risk, Compliance & Regtech dus een van de meest belangrijke groep van startups en scale-ups vertegenwoordigde. Op zich wel logisch als je ziet hoeveel tijd, geld en energie grote bedrijven kwijt zijn aan Compliance & Risk op de oude manier.

Wat gaan we doen in de masterclass?

In deze masterclass gaan we in 45 minuten in op de belangrijkste trends, waaronder machine learning en a.i. waar de belangrijkste startups en scale-ups in Risk, Compliance & Regtech zich op richten en op hun innovatieve business modellen en verdienmodellen. Met veel tips over o.a. Fintech-startups  uit ‘Kan het vliegen? Van idee tot succesvolle startup’. Een innovatieve masterclass voor mensen die er over denken om een corporate of een eigen startup te beginnen in Risk, Compliance & Regtech!

Schrijf je dus nu hier in (INSCHRIJVEN) voor die masterclass en krijg bovendien 75 EURO korting  als je deze code gebruikt:

CRC17TDB.

NIEUW!

Voor studenten en Young Professionals is er nu een aparte kortingscode zodat je maar 95 Euro betaalt. Daarvoor krijg je dus ook ‘Kan het vliegen? ‘ en ‘Geld verdienen met jezelf’ (zie hier) gratis! Gebruik daarvoor deze code:

CRC17EDU.

Tot 20 juni!

Vergeet me niet te volgen op Facebook, Twitter (@tonydebree en @ideetotstartup, speciaal voor ‘Kan het vliegen?’), Instagram (‘kanhetvliegen’) Pinterest en Linkedin voor nieuws, speciale aanbiedingen, coupons en nog veel meer. En op YouTube natuurlijk hier.

Tot snel,

Tony de Bree
Mobiel: 06-34387806
E-mail: tony.de.breeATgmail.com.