Dutch Fintech Awards op 21 april 2017.

Volgende week is er de jaarlijkse uitreiking van de Dutch Fintech Awards in Utrect op het hoofdkantoor van de Rabo Bank, georganiseerd i.s.m. Alex van Groningen.

Jurylid Dutch Fintech Awards en ‘Kan het vliegen?’.

Ik ben weer lid van de jury zoals o.a. in 2015 (zie foto hierboven), dit jaar bij de categorie Risk, Intelligence & Security. In ‘Kan het vliegen?’ wordt ook veel aandacht besteed aan Fintech-startups en scale-ups en wordt er een groot aantal voorbeelden behandeld waaronder Lemonade, Mollie en Spotcap.

Op basis van o.a. de eravringen van een aantal zeer ervaren investeerders in Fintech waaronder Robert Weaver en Maarten van den Belt en die van mezelf sinds 1997 met het beoordelen van aanvragen van oprichters van .com bedrijven binnen en buiten Fintech hebben we samen ‘Kan het vliegen?’ geschreven zodat investeerders hun slaagkans ook kunnen vergroten. De tips, checklists en formulieren die in ‘Kan het vliegen?’ (zie hier de inhoudsopgave)zijn opgenomen heb ik ook nu weer gebruikt bij deze Awards.

Als je wilt weten wat het programma is, klik dan hier. Als je je wilt registreren, klik dan hier. Zie je volgende week bij de Rabo in Utrecht, ok?

Vg
Tony

P.s.
Als je op de hoogte wilt blijven van de ontwikkelingen rond Fintech inclusief events, aanbiedingen en tips, volg dan me op Twitter via @tonydebree en @fintechtrends (in het Engels) en op LinkedIn hier.