100 Euro korting op de waardebepaling van de startup of scale-up voor lezers van ‘Kan het vliegen?’.

Kortingscoupons voor lezers van ‘Kan het vliegen?’.

Ik wil op alle manieren oprichters en investeerders helpen. Daarom krijg je als je ‘Kan het vliegen?’ aanschaft speciale kortingsbonnen. Vandaag de 1e. Zoals je kunt lezen in ‘Kan het vliegen? Van idee tot succesvolle startup’ is de waardering van een startup en scale-up om een aantal redenen belangrijk voor zowel oprichters van startups, als voor financierders van startups en scale-ups. In alle drie de fasen van de ontwikkeling van idee tot succesvolle startup.

Wanneer heb je een waardebepaling van je startup of scale-up nodig?

Een waardebepaling of in het Engels ‘valuation’ kan op een aantal momenten van belang zijn in het leven van onderneming. Dat kan b.v. zijn op belangrijke momenten in je leven of als je verschillende soorten van financiering nodig hebt (zie daarvoor hoofdstuk 7 van ‘Kan het vliegen?’).

Een waardebepaling is bijvoorbeeld een belangrijk richtpunt voor de prijs die je voor je startup of scale-up eigen kunt vragen of bij de overname van een andere startup of scale-up  zou kunnen bieden. Maar er zijn nog veel meer denkbare redenen voor een waardebepaling:

  • Je wilt je inkopen in een onderneming of juist uit laten kopen
  • Je  wilt de waarde van je onderneming verhogen
  • Je wilt financierders aantrekken
  • Je wilt investeerders aantrekken
  • Je bent partij in een geschil met zakenpartners of de Belastingdienst
  • Je staat voor een echtscheiding
  • Je wilt een exitstrategie formuleren
  • Je wilt (delen van) de onderneming schenken of nalaten aan je erven
  • Je wilt een mede-oprichter of medewerkers aandelen in je onderneming geven
  • Je overweegt een beursgang

Rapporten met de waardebepaling voor je bedrijf vaak prijzig.

Veel partijen vragen hoge bedragen voor zo’n waardebepaling maar ik heb met een partner, Bluesuit,  afspraken gemaakt zodat lezers van ‘Kan het vliegen? 100 Euro korting krijgen op verschillende soorten rapporten.

Als je naar ‘Coupons voor lezers’ gaat (klik hier), en je tikt weer hetzelfde wachtwoord in als voor Van Duuren en voor de gratis e-books, dan zie je de coupon voor drie verschillende rapporten en de instructie.

Als je geen coupon wilt missen, volg me dan op Facebook, Twitter (@tonydebree en @ideetotstartup, speciaal voor ‘Kan het vliegen?’), Instagram (‘kanhetvliegen’) Pinterest en Linkedin voor nieuws, speciale aanbiedingen, coupons en nog veel meer. En op YouTube natuurlijk hier.

Tot snel,

Tony de Bree
Mobiel: 06-34387806
E-mail: tony.de.breeATgmail.com.