[AANBIEDING]: ‘Kan het vliegen?’ voor b.v. accelerators, incubators, hogescholen, universiteiten en business schools door Tony de Bree.

[AANBIEDING]: ‘Kan het vliegen? Van idee tot succesvolle startup’ in het onderwijs.

Het boek ‘Kan het vliegen? Van idee tot succesvolle startup’ is mede door de medewerking van de experts (zie hier) uitermate geschikt om mee les te geven bij accelerators, incubators, hogescholen,  universiteiten en bij business schools. Daarom doen we nu speciale aanbieding voor als je het boek na de zomervakantie bij opleidingen en trainingen wilt gaan gebruiken.

Het 1e Nederlandstalige werkboek voor en door startups, scale-ups en investeerders.

‘Kan het vliegen/ Van idee tot succcesvolle startup’ is samen met de experts vooral geschreven om gebruikt te worden als werkboek bij  verschillende soorten opleidingen en trainingsprogramma’s. Inclusief universiteiten, hogescholen, incubators en accelerators. En gelukkig is een aantal docenten al bezig om het boek en het materiaal in te gaan zetten in hun opleidingen en trainingen rond ondernemerschap, startups, scale-ups en venturing.

Het feit dat het boek in het Nederlands is, telt ook mee. Want waarom zou alles in het Engels moeten zijn? Dan positioneer je jezelf toch in een overvolle markt?

Vraag een reviewexemplaar aan.

Als je verantwoordelijk bent voor een opleiding voor en door startups en scale-ups of voor investeerders en je wilt een reviewexemplaar, email me dan hieronder. Als je snel bent, kun je dan ook profiteren van onze speciale onderwijsaanbiedingen inclusief een gratis masterclass/gastcollege op maat.

Meer weten? Email me hier onder of bel me op 06-34387806. Dan heb je de boeken volgende week in huis.

[contact-form-7 id=”1453″ title=”Bestelformulier voor het onderwijs.”]

Vergeet me niet te volgen op Facebook, Twitter (@tonydebree en @ideetotstartup, speciaal voor ‘Kan het vliegen?’), Instagram (‘kanhetvliegen’) Pinterest en Linkedin voor nieuws, speciale aanbiedingen, coupons en nog veel meer. En op YouTube natuurlijk hier.

Tot snel,

Tony de Bree
Mobiel: 06-34387806
E-mail: tony.de.breeATgmail.com.