[AANBIEDING]: ‘Kan het vliegen?’ voor b.v. accelerators, incubators, hogescholen, universiteiten en business schools door Tony de Bree.

[AANBIEDING]: ‘Kan het vliegen? Van idee tot succesvolle startup’ in het onderwijs na de zomer.

Het ‘doe-het-zelf’ boek ‘Kan het vliegen? Van idee tot succesvolle startup’ is door de medewerking van alle experts (zie hier) uitermate geschikt om mee les te geven bij (interne) accelerators, incubators, hogescholen, universiteiten en bij business schools b.v..

Het 1e Nederlandstalige werkboek voor en door startups, scale-ups en investeerders.

‘Kan het vliegen/ Van idee tot succcesvolle startup’ is samen met de experts vooral geschreven om gebruikt te worden als doe-hetzelf–boek, werkboek en naslagwerk bij verschillende soorten opleidingen en trainingsprogramma’s. Inclusief universiteiten, hogescholen, incubators en accelerators. En MBO ook b.v. En daarom is een aantal instituten al bezig om het boek en het materiaal in te gaan zetten in hun opleidingen en trainingen rond ondernemerschap, startups, scale-ups en venturing in Q4 2017 en vanaf Q1 2018. Super blij mee.

Daarnaast kun je het ook prima gebruiken bij business coaching, coach-the-coach en train-the-trainer trajecten. Het feit dat het boek in het Nederlands is, telt daarbij ook mee. Want waarom zou alles in het Engels moeten zijn? We zijn hier toch in nederland?

Vraag een reviewexemplaar aan en profiteer van de zomeraanbieding.

Als je verantwoordelijk bent voor een opleiding voor en door startups en scale-ups of voor investeerders en je wilt een reviewexemplaar, email me dan hieronder. Als je snel bent, kun je dan ook profiteren van onze speciale onderwijsaanbiedingen inclusief een gratis masterclass/gastcollege op maat. Als ke daar meer over wilt weten, email me hier onder of nog beter, bel me op 06-34387806.

[contact-form-7 id=”1453″ title=”Bestelformulier voor het onderwijs.”]

Vergeet me niet te volgen op Facebook, Twitter (@tonydebree en @ideetotstartup, speciaal voor ‘Kan het vliegen?’), Instagram (‘kanhetvliegen’) Pinterest en Linkedin voor nieuws, speciale aanbiedingen, coupons en nog veel meer. En op YouTube natuurlijk hier.

Tot snel,

Tony de Bree
Mobiel: 06-34387806
E-mail: tony.de.breeATgmail.com.